Zo kun je amandelen kopen en je eigen superfoods maken

amandelen kopen

Amandelen zijn geweldig gezonde noten die een positief effect op je lichaam hebben. Amandelen kopen kun je in de supermarkt doen maar daar betaal je de hoofdprijs voor erg kleine hoeveelheden. Online amandelen kopen geeft je doorgaans de kans om geld te besparen en bovendien in grote hoeveelheden te kopen.

amandelen kopen

Amandelen zijn een superfood

Amandelen op zichzelf zijn al een superfood te noemen. Ze Hebben een positief effect op je huid, stoelgang en er zitten eiwitten in die je goed kunt gebruiken. Andere superfoods zijn onder andere goji bessen, cacao nibs en veel andere zaden en bessen. 

Je kunt amandelen gewoon uit het vuistje eten. Ze zijn bovendien ook lekker zonder zout en daardoor zijn ze nog gezonder. Maar met amandelen kun je zoveel meer dan alleen rauw eten. Je kunt er bijvoorbeeld amandelmelk van maken. Amandelmelk is een gezond alternatief op melk van koeien of van een kokosnoot. Veel mensen die zichzelf vegan noemen, zweren bij amandelmelk. Het is namelijk ook een goede vervanger voor die melk in je koffie. 

amandelen kopen

Amandelen in bulk kopen

Als je zelf amandelmelk wil maken, heb je wel een hoop amandelen nodig. Online vind je hulp bij het maken van deze speciale melk voor je koffie en havermout. Maar wil je er geen amandelmelk van maken? Dan zijn er nog talloze andere opties voor amandelen. 

Je kunt bijvoorbeeld amandelschaafsel gebruiken voor over allerlei gerechten. Het is lekker bij vlees maar ook heerlijk bij kaas of paddestoelen. Gooi ook eens een handje amandelen door je yoghurt of havermout voor een extra bite.