Werken aan je doelen met een personal trainer Rotterdam

Geplaatst op
Personal trainer Rotterdam

Ik ben zeer tevreden over mijn personal trainer Rotterdam van Freewerkt, want dankzij haar heb ik hele goede resultaten weten te bereiken. Mijn doel was om minstens tien kilo af te vallen, sterker te worden en een gezond eetpatroon aan te leren. Dit heb ik allemaal bereikt dankzij de goede begeleiding van Freewerkt.

Individueel of in groepjes trainen?

Personal trainer Rotterdam

Freewerkt is een hele fijne sportschool, want hier kun je verschillende sportlessen volgen. Zo train ik bijvoorbeeld een keer per week met mijn personal trainer Rotterdam en het fijne hiervan is uiteraard de persoonlijke aandacht die je dan krijgt. Dit is vooral in het begin erg handig, want dan kun je meteen een goede basis leren en heb je de gelegenheid om van alles te vragen. De overige keren doe ik mee aan Small Group Training of een lesje Group Fitness. De kleine groepjes bestaan uit maximaal 8 personen, dus dat is nog steeds kleinschalig. Dit is daarom erg fijn voor mensen die niet per se alleen hoeven te trainen, maar wel genoeg aandacht willen krijgen, mocht dit nodig zijn. En dan zijn er nog natuurlijk de groepslessen die ik persoonlijk ook erg gezellig vind. De instructeurs zijn altijd enorm motiverend en er hangt een fijne en gemoedelijke sfeer in de les. Deze afwisseling maakt het sporten interessant en spannend!

Werken aan je fitnessdoelen

Personal trainer Rotterdam

Ik raad echt aan om een personal trainer Rotterdam in te schakelen als je bepaalde fitnessdoelen wil bereiken. Afvallen en strakker worden lukt bijvoorbeeld ook niet als je alleen gaat sporten, want gezond eten is dan ook erg belangrijk. Een combinatie van cardio, kracht, spierversterking, blessurepreventie en een persoonlijke voedingsplan is daarom cruciaal als je je fitnessdoelen na wil streven. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken om jouw doelen te bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Freewerkt voor een consult!