Wat maakt een pizza nou een goede pizza?

caprese pizza

 Ben je wel eens op vakantie geweest in Italië? Dan verheugde je je er vast en zeker op om in de avond op het gemak de stad of het lokale dorpje in te trekken, op zoek naar de beste pizza’s. Ook al denk je dat de omgeving voor een erg groot deel bepaalde dat die smaken zo overheerlijk zijn, de pizza zelf voldoet in het land ook altijd aan de hoogste standaarden. Maar wat maakt een pizza nou een goede pizza? Je leest het hier!

 Het draait allemaal om een goede basis waar de beste producten voor worden gebruikt

 Het draait allemaal om een goede basis waar de beste producten voor worden gebruikt. Dit betekent dat het deeg perfect in balans moet zijn, dat de toppings van de hoogste kwaliteit moeten zijn en dat de duur van het bakken erg nauwkeurig in de gaten moet worden gehouden. Ook draag een traditionele pizza-oven voor een erg groot deel bij aan de kwaliteit van de pizza.

caprese pizza

 Less is more als het aankomt op de topping

 Less is more als het aankomt op de topping . Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat bijvoorbeeld een pizza Hawaii voor alle Italianen een echte no-go is. Met slechts twee of drie producten kunnen al de beste creaties worden gemaakt.

 Een caprese pizza is altijd terug te vinden op de kaart van een kwalitief goede pizzeria

 Breng je een bezoek aan een kwalitief goede pizzeria, dan valt het je op de menukaart al snel op dat een pizza uit slechts een paar producten bestaat. Hierdoor is bijvoorbeeld een caprese pizza altijd terug te vinden op de kaart van een kwalitief goede pizzeria.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *