Wat is het theoretisch rijexamen?

De theorie test is een computergebaseerde multiple choice test en is ontworpen om de kennis van de aanvrager van de snelwegcode te testen.

Voordat je je volledige rijbewijs kunt halen ,moet je ook slagen voor het theorie-examen bij het (CBR) Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Dit kan vanaf 16 jaar. Om je te helpen topscores te behalen, hebben we enkele toptips voor succes waaronder de aankoop van ons theorieboek rijbewijs b.

 Combinatie van theorie en online oefenen

De officiële theorie-test is moeilijk te doorstaan ​​zonder correcte voorbereiding. Ons aangeboden theorieboek rijbewijs b is veel meer dan een boek met de wegcodes, verkeersregels en gevaarherkenning want met een exclusieve code krijg je directe toegang tot het online oefenen. Ons materiaal bereid je niet enkel voor op je theorie-examen, maar maakt je zelfverzekerder en het verhoogt je kansen op slagen voor de eerste keer. Elke afzonderlijke vraag in de officiële test komt voor in ons leermateriaal.

 Test je kennis online

Onze online oefentests zijn zeer realistisch, zowel qua moeilijkheidsgraad als qua testlay-out, waardoor ze een ideaal voorbereidingsmateriaal voor de test zijn. We gebruiken de exacte vraagstelling, beelden zoals de echte CBR theorie het aanbiedt.

De online tool geeft je 15 uur tijd om interactief te leren. Dat maakt het wel leuker dan leren met de neus in de boeken, het is praktischer, inzichtelijker…en na het halen van de oefentesten kun je er zeker van zijn dat je je eindexamen met vlag en wimpel haalt.