Voeg power aan je outfit toe met accessoires

Geplaatst op

Sieraden bestaan in vele soorten, maten en kleuren. Voor iedereen zit er wel wat bij! Naast dit zijn sieraden vrijwel altijd een mooie toevoeging die je outfit een extra boost geven. En de meeste sieraden zijn ook nog eens gemakkelijk te combineren, lees snel hoe je dit het beste kan doen.

Kleur toevoegen aan je outfit

Hangt je kast vol met een specifieke kleur? Dat is niet zo gek, vaak dragen we graag vertrouwde kleuren waar wij ons het meest prettig in voelen, zoals zwart. Daarnaast worden sieraden ook vrij rustig gehouden, zoals zilver of goud. Maar juist bij een kleur zoals zwart kun je helemaal los gaan met de gekste sieraden. Op deze manier wordt er meer power aan je outfit toegevoegd! Das ga zeker voor dat leuke paar gele oorbellen die je al lang hebt zien liggen maar niet durfde te halen. Of heb je het gevoel dat zilver niet met goud te combineren is? Dat is niet zo, ga ervoor en experimenteer er op los om te kijken wat het beste bij jou past!

Niet voor de hand liggende sieraden

Vaak wordt er bij het afmaken van een outfit met accessoires alleen aan een ketting of ring gedacht. Maar dat is bij lange na niet het enige, een leuke haarband of een mooie sjaal kan een outfit helemaal compleet maken. Ook als je een piercing hebt kan dit je outfit mooi afmaken.

Neem nou een conch piercing als voorbeeld, een mooi ringetje met steentjes kan net dat stukje extra aan je outfit toevoegen. Dus schroom niet en varieer er op los.

Categorie├źn:Mode