Uit eten in Nijmegen: onze favo keukens

Wil jij een bezoekje brengen aan de mooie stad Nijmegen en ben je benieuwd bij welke restaurants je lekker kunt eten? Of woon je hier en wil je eens bij een ander restaurant gaan eten met je partner of vrienden? Voor uit eten in Nijmegen zijn er echt heel wat opties. Hieronder laten we je weten wat onze favoriete keukens zijn.

Sushi

De populaire tijd van de Japanse keuken neemt steeds meer toe in Nederland. Voornamelijk sushi restaurants zien we steeds meer verschijnen. Je kunt hier genieten van heerlijke kleine sushi hapjes of je kunt eens een sushibowl proberen. Het bezoeken van een sushi restaurant is zeker de moeite waard als je uit eten gaat in Nijmegen!

Thais

Thaise restaurants zijn nog niet enorm populair, maar het is wel heel lekker! Vaak is het wel wat pittiger eten, dus als je niet van pittig houdt (of hier niet tegen kan) is het aan te raden dit even te melden bij de serveerster. In Nijmegen vind je een aantal goede Thaise restaurants waar je gezellig uit eten kunt gaan.

Mexicaans

Je kent waarschijnlijk die overheerlijke taco’s en wraps wel? Heerlijk om thuis zelf te bereiden, maar het is ook een ervaring om eens te proeven hoe een echte Mexicaan deze gerechten maakt! Bezoek daarom zeker eens een Mexicaans restaurant als je uit eten gaat in Nijmegen (en vergeet niet naast de taco’s en wraps ook de homemade nacho cheese te proeven).