Tip voor een goede personal trainer in Rotterdam

Geplaatst op
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Een personal trainer Rotterdam die je helpt met het bereiken van jouw persoonlijke doelen en je helpt om gezonder te leven. Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op website van Niels Fitclass. Deze personal trainer vindt niet alleen de training maar de voeding en eetgewoonten ook super belangrijk. 

De zoektocht naar een goede personal trainer 

Een aantal weken geleden ging ik zelf ook op het internet op zoek naar personal trainer Rotterdam om een goede personal trainer te vinden die mij kon helpen met afvallen en om fitter te worden. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Niels Fitclass mij het meeste aan. Deze personal trainer beschikt over een erg goede en informatieve website met informatie die mij persoonlijk erg aansprak. Ook hanteert de personal trainer erg voordelige prijzen voor de personal training die zij aanbieden. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

afslankprogramma

Een zeer gezellig en uitgebreid kennismakingsgesprek 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van Niels Fitclass. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de doelen die ik wilde bereiken. We hebben vervolgens ook een voedingsschema opgezet en waren al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal we even verder en ik heb al aardig veel resultaat geboekt.