Tip voor een goede personal trainer in Rosmalen

rulespt-logo

ben je op zoek naar een goede personal trainer Rosmalen? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Rules Pt. Deze personal trainer biedt niet alleen uitstekende hulp aan bij het sporten maar biedt ook super goede hulp aan op het gebied van de juiste voeding. 

Een erg goede en vooral overzichtelijke website

Ik wilde zelf graag een aantal kilo afvallen en fitter worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Rosmalen om een goede personal trainer te vinden die mij hierbij zou kunnen helpen. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rules Pt mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. De informatie sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Hardlopen

Een erg leuk en uitgebreid kennismakingsgesprek

Toen ik contact opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de persoonlijke doelen die ik wilde behalen. We hebben vervolgens een voedingsschema opgesteld en waren al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al een aantal kilo afgevallen en ik voel mezelf al een stuk fitter. Daarom ben ik ook super tevreden over Rules PT.