PHB

Houd je van make-up en schoonheidsproducten maar wil je een zo klein mogelijke voetdruk achterlaten op de wereld? Dan is PHB Ethical Beauty misschien wel een merk voor jou. Dit Engelse familiebedrijf heeft een brede collectie aan prijswinnende, ethisch verantwoorde schoonheidsproducten op de markt gebracht. Het merk biedt make-up aan dat 100% natuurlijk, veganistisch, dierproefvrij en Halal gecertificeerd is. Je shopt de geweldige producten natuurlijk bij Beautyfashionshop.

PHB wil op een natuurlijke en verantwoorde manier beautyproducten aanbieden die goed zijn voor mens, dier en milieu. Daarom zijn alle producten vrij van dierlijke stoffen, alcohol, plastic korrels, palmolie en chemicaliën. Het niet toevoegen van deze stoffen zorgt er niet voor dat de kwaliteit van de producten omlaag gaat. Het merk weet de producten te leveren van een zeer hoge kwaliteit en betaalbare prijs. De make-up is sterk gepigmenteerde en de verzorgingsproducten zijn niet-irriterend voor de huid.

Eén van de favorieten van het merk is de PHB Natural Mascara. Deze mascara heeft zelfs verschillende prijzen gewonnen voor zijn uitstekende werking en veganistische formule. De mascara zorg voor lange, dikke en volumineuze wimpers in een handomdraai. De PHB Natural Mascara is waterbestendig en blijft de gehele dag zitten zonder uit te lopen of te irriteren. Dankzij botanische oliën weet de mascara je wimpers te versterken en te verlengen op een geheel natuurlijke wijze.

Een ander topproduct van het merk is de PHB Pressed Blusher. Deze blush geeft je wangen een natuurlijke en stralende gloed. Biologische ingrediënten zorgen ervoor dat de blusher niet alleen een gekleurde gloed achterlaat, maar ook de huid de voeding geef die ze nodig heeft. De blusher is verkrijgbaar in acht prachtige kleuren.

Voor de perfecte wenkbrauw is een goed gepigmenteerde wenkbrauwpoeder nodig. De PHB Pressed Brow Powder is een handige wenkbrauwpoeder die de hele dag blijft zitten. Kies jouw kleur en creëer een prachtig effect door de poeder met rustige vegen aan te brengen.

De PHB Liquid Foundation blijft de gehele dag zitten terwijl het tegelijkertijd je huid verzorgt. De organische ingrediënten bieden een longlasting effect en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De foundation is in vier kleuren verkrijgbaar en biedt een uiterst natuurlijk resultaat. Mensen met een gevoelige huid of met acne kunnen de make-up zonder zorgen gebruiken.

Ga ook voor een natuurlijke look met de make-up van PHB. Je shopt het veganistische, organische en ethische merk altijd voordelig bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.