Op zoek naar heren sieraden?

Geplaatst op

Ben je op zoek naar heren sieraden? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel bespreken wij de belangrijkste weetjes en tips omtrent heren sieraden. Denk hierbij aan ringen, armbanden, kettingen, accessoires en noem maar op. Dit artikel is kort maar krachtig geschreven om jullie nader te inspireren over de diverse mogelijkheden bij heren sieraden. veel leesplezier!

Armbanden

Er zijn verschillende armbandsoorten beschikbaar. De meest voorkomende is de kralenarmband. Deze armband bestaat uit zo’n 30 kralen met ieder een uniek eigenschap. Tijgeroog, lapis lazuli en andere edelstenen worden gebruikt bij het maken van de armband.

Tevens heb je zilveren, gouden en stalen armbanden. De stalen variant is wat goedkoper in relatie tot de andere twee. Zilveren armbanden kosten ongeveer 60 euro en gouden armbanden kosten ongeveer het dubbele. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak en de keuze hierop is dus per persoon anders.

Kettingen

Kettingen met of zonder hanger, zilveren of goud of soms zelfs van touw, het aanbod verschilt per aanbieder. De meeste heren houden van zilveren kettingen met hanger, denk hierbij aan een dog tag, sterretje en andere symbolen.

Diverse ringen

De ringen kan je onderverdelen in twee subcategorieƫn namelijk: een zegelring en heren ring met steen . De zegelring staat bekend om het zelf laten graveren van een symbool of initialen, terwijl dit moeilijker is bij de ring met steen.

Heren ring met steen bevat overigens verschillende soorten steensoorten, namelijk edelsteen (onyx etc) en zirkonia steen. Beide stenen zijn hard en bieden optimale functie.

Wil je meer informatie over heren ring met steen? Bekijk dan de website van bylydian.nl voor nader informatie!

Categorieƫn:Mode