Mason Garments Torino

De Torino sneakers zijn sneakers van het merk Garments Torino. De sneakers zijn een nieuwere variant van de oude Tia sneakers. De Torino sneakers van Mason Garments zijn op het moment zeer populair.

Over het bedrijf

Het bedrijf Mason Garments is een Nederlands sneakermerk, dat is opgericht in 2012. De oprichter is Rendia Aditia. De schoenen van Mason Garments staan bekend om zijn elegantie en zijn hoge kwaliteit. De schoenen zijn te herkennen aan de grote M die er op staat. De schoenen van Mason Garments worden inmiddels al verkocht in twaalf landen. Zelfs in landen zoals Japan en Amerika worden de sneakers verkocht. Het bedrijf maakt gebruik van de “Sacchetto” techniek. Bij deze nieuwe techniek worden de binnenzool en voering gelijk in de bovenkant genaaid om er een geheel te maken. Het bedrijf wil, met een ontwerpstudio in Amsterdam en een fabrikant in Italië, de beste schoenen leveren en zich laten gelden binnen de luxe-industrie.

Over de sneaker


Alle Mason Garments schoenen zijn gemaakt van goede Italiaanse materialen. De Mason Garments Torino zijn handgemaakt in Italië. Voor de schoenen wordt kalfsleer gebruikt dat uit ook uit Italië komt. Naast leer, wordt suede en nubuck ook vaak gebruikt voor de sneakers. Het Torino model heeft een geribbelde zool, die is gemaakt van rubber. Je kunt de schoenen sluiten door middel van veters.
Het Garments logo staat op de zijkant en de tong van de schoen. De Mason Garments Torino sneakers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en voor zowel man als vrouw. Voorbeelden van erg populaire Maison Garments Torino’s op het moment zijn de Torino Suede Diamond Black White, de Patterned Lether black en de rino Leather Velvet Grey. De schoenen zijn online te verkrijgen, maar ook in verschillende schoenenwinkels. De Mason Garments Torino sneakers hebben een elegante en sportieve uitstraling