Levensvragen? Een paragnost kan je helpen

Geplaatst op

Soms kan het leven als een groot vraagteken aanvoelen. Zeker in deze tijd zitten veel mensen met een gevoel van onzekerheid over hun toekomst en de toekomst van de wereld. Dit kan de kwaliteit van je leven in negatieve zin beïnvloeden. Maar vragen over de toekomst kunnen onmogelijk beantwoordt worden, toch? Dat hoeft dus niet zo te zijn. Iemand die jou zou kunnen helpen om meer duidelijkheid in je leven te krijgen, is een paragnost.

Wat doet een paragnost?

Een paragnost is iemand met speciale gaven. Een goede paragnost is meestal helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Veel paragnosten hebben sowieso een en soms meerdere van deze gaven. Je zou ook kunnen zeggen dat een paragnost iemand is die hoogsensitief of gevoelig is, en precies weet hoe hij of zij met deze gave om moet gaan. Een paragnost kan bijvoorbeeld gedachten, visualisaties, herinneringen, gedachten of gevoelens opvangen van een ander. Hierdoor kunnen ze dingen te weten komen over een persoon die diegene nog niet over zichzelf wist. Dit kan voor een hoop opheldering en verklaringen zorgen voor de persoon die de hulp van een paragnost inschakelt.

Hoe kan een paragnost jou helpen?

De meeste mensen gaan naar een paragnost als ze met bepaalde vragen zitten waar ze graag een antwoord op willen hebben. Dit zijn meestal vragen die over de toekomst gaan. Zo zijn er veelgestelde vragen zoals: 'zal ik ooit ware liefde vinden?', 'zal mijn partner vreemdgaan?', 'zal ik ooit kinderen krijgen?' of 'zal ik ooit de baan van mijn dromen vinden?'. Hoe duidelijker en specifieker de vraag, hoe makkelijker het voor de paragnost is om jou te helpen een antwoord te vinden. Soms heeft een paragnost hier ook nog wat extra informatie over jou voor nodig. Maar er zijn ook paragnosten aan wie je vrijwel niets hoeft te vertellen en die bij wijze van jou zien al bepaalde boodschappen binnen krijgen over jou. Dit hangt ervan af hoe goed en ervaren de paragnost is, en over welke gaven hij/zij beschikt.

Telefonisch of via een paragnostenchat

Tegenwoordig is het lastig om bij een paragnost langs te gaan. Gelukkig is het snel duidelijk gebleken dat paragnosten en mediums ook online veel informatie door krijgen over hun cliënten. Dit maakt het mogelijk om op veilige afstand de hulp van een paragnost in te schakelen. Dit is ook fijn als het je eerste keer is en je wellicht wat zenuwachtig bent. De afstand en het feit dat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven maakt het misschien wat minder zwaar voor je. Je kunt de hulp van een paragnost inschakelen via de telefoon, maar ook via een paragnostenchat. Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt!

Categorie├źn:Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *