Klein compact en grote prestaties

Kamado Joe Junior

Het model Kamado Joe heeft ook een kleinere broer die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen, heb je ergens anders een leuk tuinfeestje dan kan de Kamado Joe Junior simpelweg mee met de auto. Maar ook voor op de camping, de sportvereniging of waar dan ook kun je dit compacte model gebruiken. Het kleinere broertje heeft wel dezelfde grote prestaties als de andere exemplaren. Het onderstel is van gietijzer met handgrepen, je bent er dus zeker van dat deze Kamado makkelijk te vervoeren is. 

Je maaltijd blijft heerlijk op smaak  

Kamado Joe Junior

De prestaties van de Kamado Joe Junior doen niet echt onder dan zijn grotere broer of de andere exemplaren van Kamado. De keramische behuizing die dikwandig is houden alle aroma’s en sappen binnen zodat het vlees heerlijk mals en goed van smaak blijft. Met de indirecte hitte verdelers kun je spelen met het gaar bereiden van je maaltijd, maak je vlees precies zoals jij of je gasten willen hebben. Met deze grill kun je creatief omgaan met je maaltijden. 

Een mooi oppervlak om te grillen 

Kamado Joe Junior

Met het oppervlak van 34 cm kun je perfect vlees en daarbij nog groente grillen voor je maaltijd. De thermometer die ingebouwd is werkt goed en geeft exact de juiste temperatuur aan, zo ben je er altijd verzekerd van dat je vlees op een gelijkmatige manier wordt gegrild. Bang te zijn dat er ijzerdeeltjes op je vlees komen hoef je niet, de roosters zijn namelijk gemaakt van roestvrijstaal. Er is niet alleen gedacht aan het lekkerste eten maar ook aan de veiligheid.