Het museum Lalique in Doesburg

Geplaatst op
LOGO Museum Lalique

Mijn zus is een erg grote liefhebber  van kunst. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een museum te bezoeken. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een kunstmuseum bij ons in de buurt.

Terecht gekomen op de website van museum Lalique

Toen we op het internet op zoek gingen naar een leuk museum kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende musea bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat het Musée Lalique aan te bieden heeft en tentoonstelt. Musee lalique stelt onder andere erg veel mooi glas kunstwerken tentoon. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het Musée Lalique aanbiedt.

museum arrangement

Het prosecco arrangement

Het Musée Lalique biedt een prosecco arrangement aan met een rondleiding. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om voor dit arrangement te gaan. We hebben samen een super leuke en leerzame dag gehad.