Folie voor de ramen

Geplaatst op
raamfolie

Iedereen heeft het wel eens gezien, je loopt langs een woning en kunt er niet naar binnen kijken omdat er raamfolie is aangebracht. De folie is niet alleen goed tegen de inkijk, maar ook voor decoratie is de folie erg leuk. De folie is in veel verschillende decoraties te verkrijgen, wil je figuren erin verwerkt hebben of liever een egale kleur. Bijna alles is te maken, ook een eigen ontwerp met letters en afbeeldingen kun je maken in de ontwerper.  

Maak de ruimte leuker met transparante folie 

raamfolie

Maak je gebruik van transparante raamfolie kun je er een gezellige en leuke ruimte van maken. De folie wordt vaak gebruikt bij bedrijven die de folie aanbrengen op bijvoorbeeld de glazen gevel, in combinatie met leuke afbeeldingen om de sfeer te verhogen. Iedere gewenste cartoon kun je laten aanbrengen op de folie, er zijn ook veel verschillende kleuren beschikbaar, op deze manier heb je altijd een passend exemplaar voor jouw bedrijf. 

Je eigen uitingen op het raam aanbrengen 

raamfolie

Raamfolie betekent niet dat je altijd vastzit aan vaste afbeeldingen of teksten, je kunt met gesneden raamfolie je eigen teksten maken. Hiermee bepaal jezelf de grootte van de letters, het soort letter en natuurlijk de gewenste kleur. Maar ook afbeeldingen kun je simpelweg maken, je hebt dan als het ware een doorzichtig plaatje op je raam aangebracht. De stickers zijn gesneden uit vinyl en eenvoudig aan te brengen, geen bellen of strepen maar een prachtig resultaat waar je lang plezier van hebt.