Een van de beste Personal coaching Rotterdam

Logo DB sport

U wilt graag een personal coach hebben die ervoor kan zorgen die de beste personal coaching Rotterdam kan geven? Dan is DB Sport degene voor u. DB Sport is een personal trainer waarvan u de zaak kan vinden in Rotterdam. Dit bedrijf is een van de beste als het aankomt op het geven van oefeningen die precies bij u passen. Zo wilt dit bedrijf namelijk dat u uw doel makkelijk kan halen door trainingen te geven die goed bij u en uw doel passen. Zo weet de trainer van DB Sport makkelijk welke training bij iedereen past omdat hij zelf veel ervaring heeft in de wereld van personal coaching en fitness. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat de trainingen niet snel helpen.

personal training

Mijn ervaring met DB Sport

Mijn ervaring met DB Sport is zeer positief. Zo ben ik fysiek niet de sterkste en omdat ik onder een sport zit waarbij dit best handig is, leek mij het handig om een personal trainer te zoeken die mij hier goed mee zou kunnen helpen. Zo woon ik in Rotterdam en wil ik de trainer dan ook graag in de buurt hebben, zodat ik niet ver hoef te reizen voor alleen maar een trainer. Dus ik ben op internet gaan kijken naar een personal trainer in de buurt. Dus ik ben uiteindelijk naar het bedrijf zelf gegaan omdat ik graag meer informatie wou en mezelf eventueel al in wou schrijven. Zo heb ik genoeg informatie gekregen van dit bedrijf en wist ik dat dit de personal trainer zou zijn waar ik veel vooruitgang ging boeken. Na een paar lessen was dit ook het geval en ben ik nu nog steeds de positieve kant aan het opgaan door de trainingen.