Een groen kantoor dankzij kunst hangplanten van Maxifleur!

Geplaatst op
kunst hangplanten van Maxifleur

Ons kantoor is gevestigd in een industrieel gebouw en daardoor hebben we erg hoge plafonds. Dit zorgde op een gegeven moment voor een kille sfeer, dus hebben we kunst hangplanten van Maxifleur opgehangen om het wat gezelliger te maken. We zijn erg tevreden met het resultaat en we zijn blij dat we het kantoor op deze manier een minimetamorfose konden geven. Maxifleur rekent altijd scherpe prijzen en dus heeft het ons ook helemaal niet veel gekost!

Realistisch

Gezellige en groene sfeer

De kunst hangplanten van Maxifleur geven echt een leuke sfeer op kantoor. Door de hoge plafonds komen de hangplanten extra goed tot hun recht en we hebben ook al veel complimenten van bezoekende klanten gehad over onze kunstplanten. Bij Maxifleur kun je kiezen uit verschillende soorten kunstplanten zoals Hangvaren, Philodendron, Scindapsus en Hedera in allerlei formaten, dus er is altijd wel iets moois te vinden wat bij jouw persoonlijke smaak of stijl past. Van onze baas mocht elke werknemer twee hangplanten naar keuze uitzoeken en dus hebben wij van ons kantoor nu een unieke urban jungle gecreëerd. Je kunt dus eindeloos mixen en matchen met kunst hangplanten!

Groot assortiment

Onderhoudsvrij, dus lekker makkelijk!

Bij Maxifleur kunstplanten hoef je verder natuurlijk helemaal geen groene vingers te hebben, want deze kunstplanten blijven uit zichzelf altijd mooi! Kunstplanten hebben geen zon nodig en het enige wat we moeten doen, is ze af en toe een beetje afstoffen. Ben jij dus ook op zoek naar een manier om wat meer groen toe te voegen aan je werkplek, maar heb je geen tijd en/of geen zin om echte planten te onderhouden? Dan raad ik de kunst hangplanten van Maxifleur echt aan. Neem dus snel een kijkje op de webshop of kom langs de prachtige showroom van meer dan 1000 m2 in Rozenburg!