Een condoom is onmisbaar in de slaapkamer

Een condoom is nog steeds een van de meeste veilige voorbehoedsmiddelen die er bestaan. Je kunt met een condoom niet alleen een zwangerschap voorkomen, maar ook diverse SOA's krijgen geen kans. Toch rust er nog een taboe op het aanschaffen van een condoom. Even naar de drogist gaan en een pakje condooms bestellen is voor sommige mensen echt een grens die zij liever niet passeren. Maar ja, seks hebben zonder condoom is in veel gevallen ook geen optie. Dus wat doe je dan? Je bestelt je condooms gewoon online. Je krijgt ze dan thuisgestuurd in een discreet pakketje.

Een condoom voor iedere maat

De een is nu eenmaal wat groter geschapen dan de ander. Daar kun je lacherig over doen, maar het is gewoon een feit. En dus is het van belang dat je de juiste maat condoom bestelt. Een te klein condoom kan gaan knellen en zeer oncomfortabel aanvoelen of zelfs scheuren bij het aanbrengen. Bij een te groot condoom is het gevaar dat je deze tijdens de daad verliest echt aanwezig. Kies dus, ook online altijd de juiste maat. Grootheidswaanzin is hier echt niet de bedoeling!

Je kunt meer bestellen op deze site

Wat denk je van verschillende sextoys en glijmiddelen? Ook kun je, als je van spannend houdt, een mysteriebox bestellen. Bestel je een box voor hem of voor haar? Je krijgt sowieso waar voor je geld, je weet alleen niet precies wat er in de mysteriebox zit. Hoe spannend is het om deze bestelling af te wachten? De sextoys op deze site zijn er in alle soorten en maten te koop. Voor hem en voor haar. Het is maar net waar je hart sneller van gaat kloppen. Je kunt er zeker van zijn dat het voor meer plezier in de slaapkamer zal zorgen.

Ontdek elkaar opnieuw in de slaapkamer

Je kunt elkaar inmiddels wel uittekeken. Tegenover elkaar aan het eten, naast elkaar op de bank en maar praten over de kinderen en het werk. Je raakt elkaar op een gegeven moment een beetje kwijt. Door het weer wat spannender te maken in de slaapkamer, door echt tijd voor elkaar te nemen en eens iets anders te proberen, kun je elkaar weer helemaal opnieuw ontdekken. Je leert elkaar op een andere manier kennen en je weet weer waarom je de ander zo leuk en lief vond. Door bijvoorbeeld condooms met een smaakje te bestellen of andere toys kun je eens helemaal buiten je comfortzone gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *