De juiste verlichting kan het verschil maken in het huis.

Sommige lampen zijn praktisch een kunstwerk op zich. Je hebt een aantal verschillende lampen nodig om het juiste effect te bereiken, en de juiste vloerlamp past in praktisch elke kamer. Een groot voordeel van staande lampen is hun veelzijdigheid. Je kunt hun uiterlijk eenvoudig bijwerken door simpelweg de tint te veranderen. Bij sommige kun je energiezuinige of ‘smart’ gloeilampen toevoegen die je met je telefoon kunt bedienen. Anderen kunnen worden gebogen of gezwenkt om het licht naar afgelegen plaatsen te brengen. De juiste vloerlamp kan een belangrijk onderdeel van de kamer worden.

Neem de booglampen als voorbeeld, ze zijn een zeer expressief stuk lichtdecor. Het unieke, eigentijdse ontwerp is eenvoudig, functioneel en verfijnd. Gemaakt met materialen die zorgen voor een natuurlijke vormflexibiliteit. Dit zorgt voor praktische verlichting voor zowel directe als indirecte verlichting boven het hoofd. De kap is in hoogte en uittrek verstelbaar, waardoor je licht krijgt waar je maar wilt. De eenvoudige vorm maakt de booglamp een elegante lichtbron voor elke ruimte: foyers, woonkamers en eetkamers. Met zijn interessante functie en esthetische kenmerken is het geen wonder dat we deze staande lamp overal zien.

Booglampen lijken op een kolomlamp met een spannende twist. Deze hebben meestal een enkele gebogen paal die oprijst uit een relatief grote basis. Ze maken een zachte bocht en eindigen in een gloeilamp. Deze lampstijl kan verlichting bieden in het midden van een kamer zonder waardevolle vloerruimte te blokkeren. Je kunt deze lichten ook uit de weg zwaaien.

De booglampen zijn een goede keuze in de eetkamer. Het grootste deel van de lamp is comfortabel weggestopt, maar de lamp zelf kan boven de tafel worden gecentreerd. Zo kan iedereen genieten van de verlichting van de lamp. Een stijlvolle optie in de eetkamer is om een ​​booglamp te kiezen met een kristallijne kap en meerdere lampen. Deze lampen kunnen het uiterlijk geven van een dramatische kroonluchter voor een fractie van de prijs. Overweeg voor een meer ingetogen versie een kleurrijke tint in Tiffany-stijl. Deze zijn mooi en vrolijk en werpen gekleurd licht door de kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *