Asus maakt ook producten voor gaming pc’s

Geplaatst op
Asus

Er zijn talloze merken in de technologie industrie die producten maken die geliefd zijn bij gamers. Dan bedoelen we natuurlijk niet de games zelf, maar met name de hardware en software die nodig is om de games te kunnen draaien zoals bedoeld is. Asus is een van die bedrijven, al staan ze bekend om andere producten.

Asus

Grappig genoeg kennen de meeste mensen Asus dankzij de laptops. Dat is echter niet altijd de grootste productie van het bedrijf geweest. Asus begon ooit als producent van moederborden.

Moederborden en meer

Die moederborden maakten het bedrijf groot. Ze worden overigens nog steeds gemaakt door Asus: het merk behoort nog altijd tot een van de beste ter wereld als het op dit stukje hardware aankomt. Sterker nog: de meest kritische groep consumenten in deze industrie hebben een voorkeur voor producten van Asus. Dan hebben we het natuurlijk over de gamers.

Gamers zijn de heilige graal

Asus

Elk technologiebedrijf wil twee markten veroveren: de zakelijke markt en de gamers. Gamers geven veel geld uit aan hun apparatuur, in tegenstelling tot andere particulieren. Ze kopen bovendien vaak nieuwe producten en sleutelen zelf aan hun pc’s. Als een bedrijf losse onderdelen verkoopt, dan hebben ze nog meer te halen op de gaming markt. Een werknemer zal niet snel zijn eigen computer in elkaar zetten. 

De moederborden van Asus zijn nog altijd razend populair maar uiteraard zijn er ook andere producten van losse onderdelen. Doe altijd goed onderzoek voor je overgaat op een aankoop.