3 schoenen die elke man / vrouw nodig heeft

Geplaatst op

Schoenen zijn dingen die zowel bij mannen als vrouwen wel erg populair zijn. Schoenen zijn een leuk item om je outfit helemaal mee af te maken en te personaliseren. Ze zijn er in miljoenen soorten, maten, kleuren en modellen. Soms is het moeilijk om een keuze te maken. Toch zijn er een aantal standaard soorten schoenen die elk persoon, man of vrouw, nodig heeft in zijn/haar garderobe. In deze blog vertel ik welke soorten dit zijn. 

Sneakers

Een soort schoen die eigenlijk echt onmisbaar is in iedereen zijn garderobe, is de sneaker. Of je nou een kantoorbaan hebt of niet, iedereen heeft wel momenten van vrije tijd in zijn of haar leven. Op deze momenten heb je geen zin om op hoge hakken of nette en strakke schoenen te lopen. Je wilt dan liever iets comfortabels aan je voeten en sneakers zijn hier perfect voor. Sneakers zijn goed voor veel verschillende gelegenheden, van feestjes tot een avondje naar de bioscoop. Bovendien zijn ze in allerlei soorten en modellen te vinden, waardoor er voor iedereen wel leuke sneakers te vinden zijn. Mijn vriend en ik zijn helemaal fan van het merk Mason Garments. Mason Garments heren en Mason Garments dames schoenen hebben hele gevarieerde modellen, waardoor wij altijd wel iets kunnen vinden wat wij leuk vinden. 

Nette schoenen

Hoewel sneakers voor veel gelegenheden passend zijn, zijn er ook genoeg momenten waarbij je iets netters aan zal moeten trekken. Daarom is het ook essentieel om een paar nette schoenen in je kast te hebben staan. Voor mannen kunnen dit nette veterschoenen of instappers zijn. Voor vrouwen kan dit variëren van mooie stiletto’s tot nette enkellaarsjes. Nette schoenen zijn bijvoorbeeld handig om te hebben als je een kantoorbaan hebt waar je een beetje net gekleed moet zijn. Ook voor andere, meer chique, gelegenheden kun je deze schoenen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften of gala’s. 

Pantoffels

Tot slot is er een soort schoen dat lang niet iedereen in huis heeft, maar wel echt zou moeten aanschaffen. Dit is namelijk de pantoffel. Zelf ben ik van mening dat iedereen een goed paar pantoffels zou moeten hebben. Misschien dat niet iedereen het met mij eens zal zijn, maar dit zijn hoogstwaarschijnlijk mensen die nog nooit pantoffels gehad hebben. Niks is namelijk fijner dan na een lange werkdag die oncomfortabele haklaarsjes uit te trekken en in te ruilen voor zachte pantoffeltjes. Het is dan ook zeker een aanrader voor iedereen om een lekker paar sloffen aan te schaffen. Na een tijdje zul je ze niet meer uit je kast weg kunnen denken. 

Categorie├źn:Mode